Home Test RO
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol

Sifilis

Test sifilis

Syphilis Rapid Test Kit
Pret:  EUR 25.95
Cantitate:

Cumpara acum
 
Testul pentru sifilis pentru acasa este mai rapid decat un test sifilis la o clinica de boli venerice. Cu un test sifilis puteti sa va testati acasa si sa obtineti rezultate imediate. Un test sifilis pentru acasa este intotdeauna confidential si anonim.
  • Test pentru Anti-TP (Teponema Pallidum)
  • Rezultate exacte in 15 minute
  • Usor de folosit cu toate cele necesare incluse
  • Include lanteta de securitate sterila foarte usor de folosit

Packetul #1 BTS

Packetul #1 BTS
Pret:  EUR 89.95
Cantitate:

Cumpara acum
 
Pachetul #1 BTS contine teste pentru cele mai comunte tipuri de boli cu transmitere sexuala – la un cost mult mai redus in comparatie cu cel de achizitie pentru fiecare in parte. Pachetul contine cate un test din fiecare dintre testele:

Pachetul BTS #2

Pachetul BTS #2
Pret:  EUR 99.95
Cantitate:

Cumpara acum
 
Pachetul BTS #2 contine teste pentru cele mai comune tipuri de boli cu transmitere sexuala – la un cost mult mai mic in comparatie cu pretul lor individual. Pachetul contine acelasi teste ca si Pachetul #1 plus un test HIV suplimentar.

Pachetul "Febra"

Pachetul "Febra"
Pret:  EUR 129.95
Cantitate:

Cumpara acum
 
Febra poate fi provocata de multe boli si uneori dispare iar boala continua neobservata pana in momentul in care apar complicatii severe. Pachetul „Febra” contine teste pentru bolile ce au febra ca simptom – la un cost mult mai redus in comparatie cu cel de achizitie pentru fiecare in parte. Acest pachet contine cate un test din fiecare dintre testele:

Pachetul "Febra" #3

Pachetul "Febra" #3
Pret:  EUR 149.95
Cantitate:

Cumpara acum
 
Febra poate fi provocata de multe boli si uneori dispare iar boala continua neobservata pana in momentul in care apar complicatii severe. Pachetul „Febra” #3 contine teste pentru bolile ce au febra ca simptom – la un cost mult mai redus in comparatie cu cel de achizitie pentru fiecare in parte. Acest pachet contine cate un test din fiecare dintre testele:

Pachetul Maxi

Pachetul Maxi
Pret:  EUR 299.95
Cantitate:

Cumpara acum
 

Pachetul Maxi contine unul din fiecare dintre urmatoarele teste pentru o testare completa la o reducere de pret maxima:

Acest pachet contine cate un test din fiecare dintre testele: